Webinar
Marknad och sälj i symbios

Vill du som B2B-marknadsförare uppnå större fördelar genom linjering med sälj? Fler leads, större ROI och bättre insikter - fördelarna med att jobba integrerat är många, men hur förverkligar man det?  

Ta del av hur du får ut en synergi-effekt som genererar mer med hjälp av digitala arbetssätt. Max Wimnell delar med sig av välbeprövade metoder för hur marknad tar plats som en stark bidragsgivare till de övergripande affärsmålen. 

Se webinaret för att få kunskap om:

  • Data-drivna metoder för att skapa resultat för både sälj och marknad
  • Smarta modeller och processer för att arbeta agilt inom en B2B-organisations ramar
  • Skapandet av en gemensam plattform för tydligare kommunikation, mål och uppgifter
 
 
Rund porträtt Max

Max Wimnell har mångårig erfarenhet inom den digitala B2B-världen. Han har många specialistkunskaper, men det han framförallt brinner för är att strategiskt stödja och utveckla organisationer i förändringsprocesser.

Fyll i formuläret för att se webinaret:

Vekst behöver kontaktinformationen du delar för att kunna kontakta dig om våra tjänster och erbjudanden. Du kan avregistrera dig från denna typ av kommunikation när som helst. För mer information om hur vi använder dina kontaktuppgifter, hur du avregistrerar dig och vårt arbete för att skydda din integritet, vänligen se vår Privacy Policy.

Varför du ska delta

Att hantera de ökande kraven som marknadsförare inom B2B kan vara utmanande ur flera perspektiv. Man ska behärska en allt större uppsättning kvalifikationer och ska samtidigt uppnå mer.

Under detta webinar beskriver Max Wimnell hur datadriven marknadsföring kan hjälpa marknadsavdelningen att samarbeta med säljarna, och uppnå en win-win situation.

 

Vad du kommer lära dig

  • På vilka sätt Sälj och Marknad är annorlunda och samtidigt inte annorlunda alls

  • Hur du använder data-drivna metoder för att effektivisera era insatser

  • Hur linjering av sälj och marknadsmål kan hjälpa er att öka intäkterna 

VEKST_LOGOTYP_WHITE_UNDERLINE

We make companies grow through performance marketing, digital sales and strategic digital change.